Я натрапила на бренд 25 Union випадково, коли шукала сукню на вечірку, і була приємно здивована, що вони пропонують так багато різних стилів – від повсякденних образів до елегантних вечірніх суконь. Спершу думала, що це буде звичайна масова одяг, але коли спробувала кілька речей, зрозуміла, що тканини дуже приємні на дотик, а крої реально підкреслюють фігуру. Особливо сподобалося, що речі виглядають модно, але не надто вишукано, так що їх легко можна комбінувати для роботи, прогулянки чи святкового вечора.
12 Views

Я теж довго шукала щось подібне, і чесно кажучи, для мене спасінням став 25 Union, це те, що я використовую, коли хочу виглядати стильно і при цьому комфортно. Мені дуже подобається, що вони роблять акцент на деталях – наприклад, рукави, застібки, вишивка або крої, які додають образу шарму. Одного разу я замовила комплект для прогулянки з подругами, і всі одразу помітили, що він виглядає нестандартно, і навіть запитували, де купила. Також їхні речі легко поєднувати між собою: блузка з однієї колекції може стати частиною повсякденного образу з джинсами, а спідниця з іншої колекції підходить для вечірки. Мені подобається, що бренд активно підтримує українську моду, і одночасно створює речі, які підходять для різних ситуацій, будь то робота, зустрічі з друзями або романтичний вечір.