top of page

Young Ninja Group (ages 3-5)

Public·218 members

Я натрапила на бренд 25 Union випадково, коли шукала сукню на вечірку, і була приємно здивована, що вони пропонують так багато різних стилів – від повсякденних образів до елегантних вечірніх суконь. Спершу думала, що це буде звичайна масова одяг, але коли спробувала кілька речей, зрозуміла, що тканини дуже приємні на дотик, а крої реально підкреслюють фігуру. Особливо сподобалося, що речі виглядають модно, але не надто вишукано, так що їх легко можна комбінувати для роботи, прогулянки чи святкового вечора.

12 Views
th bes
th bes
20 sept 2025

Я теж довго шукала щось подібне, і чесно кажучи, для мене спасінням став 25 Union, це те, що я використовую, коли хочу виглядати стильно і при цьому комфортно. Мені дуже подобається, що вони роблять акцент на деталях – наприклад, рукави, застібки, вишивка або крої, які додають образу шарму. Одного разу я замовила комплект для прогулянки з подругами, і всі одразу помітили, що він виглядає нестандартно, і навіть запитували, де купила. Також їхні речі легко поєднувати між собою: блузка з однієї колекції може стати частиною повсякденного образу з джинсами, а спідниця з іншої колекції підходить для вечірки. Мені подобається, що бренд активно підтримує українську моду, і одночасно створює речі, які підходять для різних ситуацій, будь то робота, зустрічі з друзями або романтичний вечір.

bottom of page